Stirile RadioBox

Archive for the ‘Turism’ Category

15 Apr, 2010

Targul de Vacante Bucuresti

Posted by: admin In: Turism

In perioada 6 – 9 mai 2010, Romaero Baneasa este gazda celui de-al doilea mare eveniment organizat de ANAT in Bucuresti, Targul de Vacante. Urmand sa se desfasoare pe o suprafata bruta de 3000 mp (1400 mp utili), targul, deschis imediat dupa inceperea sezonului estival pe Litoralul Romanesc, va [...]

09 Apr, 2010

Cazare in Romania

Posted by: admin In: Turism

www.cazare.bz este un site de cazare la unitati de lux sau cu confort foarte sporit pentru oamenii de afaceri numai la www.cazare.bz. Hoteluri de lux, Pensiuni si Vile de lux sau cu un confort deosebit unde va puteti caza sau intalnit cu partenerii dvs.

Vizitati www.cazare.bz pentru a alege cele mai bune destinatii [...]

Nava fluvială ‘Viking Primadonna’, sub pavilion Malta, va deschide, sâmbătă, sezonul anual de croaziere la Marea Neagră, odată cu acostarea sa în Terminalul de pasageri al Portului Constanţa.

Cele mai căutate sunt pensiunile de 4 margarete, unde preţurile pentru un pachet de trei nopţi pot depăşi 1.200 de lei de persoană. Cea mai solicitată a fost Păstrăvăria Albota şi pensiunile din Sibiel, Gura Râului şi Răşinari.

02 Apr, 2010

Se aproprie sezonul cald

Posted by: admin In: Turism

Se aproprie sezonul cald si odata cu el caldurile mari si nevoia de a merge la … mare !!!!! Si ce putem sa facem uneori vinerea dupa serviciu ? Facem repede un bagaj ne suim in tren sau un masina ( dupa caz ) si plecam la mare! pe drum intram pe un site, http://www.turismpelitoral.ro, [...]


About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from.