Stirile RadioBox

Archive for the ‘Social’ Category

03 May, 2010

Job Cocktail – Targ de joburi la Galati

Posted by: admin In: Social

Job Cocktail Cel mai mare eveniment de cariera si antreprenoriat din Galati adresat studentilor, absolventilor dar si persoanelor cu experienta de peste 10 ani isi va deschide portile pe data de 3 mai in incinta Universitatii Dunarea de Jos.
Daca nu ti-ai gasit inca locul de munca potrivit pentru tine atunci Job Cocktail iti ofera posibilitatea [...]

80% din drumurile naţionale din România, acoperite de gropi. CNADNR nu are bani de reparaţii
Drumurile din România ar putea fi numite mai simplu…gropi. Şi asta pentru că oricum aproximativ 80% dintre drumurile naţionale ale ţării sunt acoperite de gropi. În fiecare an reparaţiile sunt de de mântuială, dar scumpe. Factura ar fi de peste 40 [...]

Primii 441 de cetăţeni moldoveni care locuiesc în apropierea frontierelor cu România vor putea să-şi revadă mult mai simplu „fraţii de peste Prut”, după trei ani în care aveau nevoie de viză pentru a păşi peste graniţă.
Asta, în baza permiselor de mic trafic care le vor fi înmânate, în cadrul unei ceremonii organizate, astăzi, la [...]

În următoarele două decenii, populaţia României va scădea şi va îmbătrâni vizibil. Cu toate acestea, vom fi unul dintre cele mai puţin vârstnice popoare de pe continent.
Până în 2030, România va pierde 1,5 milioane de locuitori. Cauza e simplă: numărul copiilor veniţi pe lume va fi tot mai mic. Cele mai afectate de diferenţa dintre [...]

Clienţii băncilor, persoane fizice sau juridice, au obligaţia să-şi actualizeze datele personale unde au deschise conturile. Cei care nu au completat formularele de actualizare până la data anunţată de fiecare bancă, vor avea conturile blocate.
Banca Comercială Română, Banca Ţiriac, Banca Transilvania au anunţat că termenul limită pentru actualizarea datelor personale este 31 martie, [...]


About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from.